Justin Bieber'ın Arjantin korkusu!


Justin Bieber


Güzel Ülkem

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, dünya turnesi kapsamında Arjantin'e gitmiyor. Bieber hakkında, sonradan kaldırılsa da tutuklama kararı verilmiş ve ifadesinin alınacağı açıklanmıştı.

Arjantin'e yerleşmek için güzel bir sebep. Şımarık, kendini beğenmiş ve çalıştığı ajansın çizdiği sınırlar dışına çıkamayan bir çocuk. Aslında onunda suçu yok, tüm bu olanlara ajans savaşları diyebiliriz. Nasıl mı oluyor? Şöyle; Ajanslar bir kurban seçiyor, Bu kişinin (kurbanın) biraz yeteneği olmalı ve her denileni yapmalı, kendisine söylenenlerden başka bir şey asla yapmamalı. Evet bu kadar. Gerisi ajansların maharetine kalmış... gösteriler, konserler, imaj çalışmaları, ayarlanmış magazinciler ve medyada yapılan sürekli reklamlar. Bu şekilde bir popstar oluşturuluyor ve ajans para kazanırken popstarda şımarık bir şekilde hayatına devam ediyor. Ama hayat onun değil, eminim Justin Bieber bu son açıklamasını da yine ajans istediği için yapmıştır. Peki yarın ne yapacak? Yarın ve diğer gün ve hatta 10 yıl sonra neler yapacağı belli.

Ajans ayarlıyor parasını alıyor, Medya reklamını yapıyor, Bizim insanımız hayranı olup posterini duvarına asıyor, popstarımızda (Justin Bieber) biraz şımarıyor.. olacak o kadar:)

Related Post

Next
Previous
Click here for Comments

0 yorum: