En Yaygın İnternet Dolandırıcılığı Yöntemleri -1


Anket


Parasever Ülkem

İnternette "100 dolarınızı 1 haftada 5000 dolar yapacağız" şeklinde haberlere, reklamlara ve ilanlara çokça denk geliyorsunuzdur. Kulağa hoş geliyor ama inanmayın pişman olursunuz. Bu yazı serimizde internet dolandırıcılığının yollarını anlatağım;

1) Anket Doldurarak Para Kazanmak

Dünyada hiç kimse anket doldurarak yüksek meblağlarda para kazanamaz. Bunu kabullenelim. Kimse darılmasın ama anket doldurarak para kazanma yöntemleri ile ilgili satılan kitaplara para kaptırmayın. Bazı gerçekleri göz önünde bulunduralım;

- 15$ - 50$ veya 100$ bu meblağlarda kesinlikle anket olmaz.
- Hiçbir ülke size kendi ülkesinde çıkaracağı ürünle ilgili anket doldurtmaz.
- İlk başta gönderilen 2-3 ankette kazanacağınız para 2$ civarıdır ve paranızı çekebilmeniz için alt limit 100$ olur. (Tabiki bu sayıya asla ulaşılmaz)

Burada yapılan sadece insanların kolay para kazanma hevesini kullanmaktır. Bugüne kadar (internet reklamları hariç) çevrenizde hiç anketten aylık 200$- 500$ kazananı duydunuz mu? Cevabınız hayır olacak.

Anket şirketi çok güvenilir olabilir, o şirkette emin olun ki ayda 3-4 anket yapar o da size para kazandırmaz, daha önce dediğim gibi kazansanız bile çekemezsiniz (belirli bir limiti vardır).

Bu yazım sizleri bilgilendirmek içindi. Eğer çok para kazanan ve dolandırılmayan varsa bana mail atsın beraber yapalım bu işi :)

Related Post

Next
Previous
Click here for Comments

0 yorum: