İphone 9 mu Reeder P10 mu?

reeder P10Değerli okurlarım uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz. Bu yazıyı kaleme alma sebebim akıllı telefon alırken bir noktaya dikkatinizi çekmek.

Başlıkta adı geçen iki telefon marka ve modeli var. 1.si İphone 9 2.si Reeder P10.  Arkadaşlar biliyorum İphone 9 piyasaya henüz çıkmadı ama Reeder P10 piyasada da ne oluyor. Bugün nasıl ki İphone 9 un aksesuarları piyada yoksa şuan satışta olan Reeder P10 unda aksesuarları piyasada yok.

Bu telefon alışveriş cirosu en yüksek olan teknoloji mağzalarında kampanyalı satılıyor ve alınması için teşvik ediliyor. Ücreti İphone ve Samsung a göre oldukça düşük, 1000 tl civarı. Telefonu aldığınızdan içinden koruyucu cam çıkıyor lakin bir tane daha koruyucu cam almak istiyorsanız unutun. Telefon bozulursa gelme süresi diğer akıllı telefonlara oranla çok daha uzun çünkü tamir ve düzenleme merkezi sayısı yeterli değil.

Bir noktaya daha dikkat çekmek istiyorum. Telefon veya herhangi bir teknolojik cihaz alırken satış görevlisi; "bu cihazın 2 yıl garantisi var." diyebilir. Bu garantiyi sanki kendileri veriyormuş gibi pazarlarlar. İNANMAYIN! Çünkü yasalar gereği fabrikadan çıkıp satışa sunulan herhangi bir ürün zaten 2 yıl garantilidir. Buarada evet itiraf ediyorum Reeder P10 aldım :)

Related Post

Next
Previous
Click here for Comments

0 yorum: